Skicka kontaktinformation

Skicka ditt visitkort

1. Utgå från din Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och tryck sedan på Icn sony app phonebook.
    2. Tryck på Jag själv.
    3. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Dela.
    4. Välj en tillgänglig överföringsmetod och följ instruktionerna på skärmen.

Skicka en kontakt

1. Utgå från din Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och tryck sedan på Icn sony app phonebook.
    2. Tryck till på den kontakt vars information du vill skicka.
    3. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Dela.
    4. Välj en tillgänglig överföringsmetod och följ instruktionerna på skärmen.

Skicka flera kontakter samtidigt

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook på Startskärm.
    2. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Markera flera.
    3. Markera de kontakter som du vill skicka eller markera alla om du vill skicka alla kontakter.
    4. Tryck till på Icn sony gallery share och välj en tillgänglig överföringsmetod och följ instruktionerna på skärmen.