Skicka och ta emot e-postmeddelanden

Översikt över e-postinkorgen på en Sony-smartphone
    1 Visa en lista över alla e-postkonton och de senaste mapparna
    2 Sök efter e-postmeddelanden
    3 Öppna inställningar och alternativ
    4 Lista över e-postmeddelanden
    5 Skriv ett e-postmeddelande

Hämta nya e-postmeddelanden

• När inkorgen för e-post är öppen sveper du nedåt över meddelandelistan.

Note

Se till att du har en fungerande dataanslutning innan du försöker hämta nya e-postmeddelanden. Om du vill ha mer information om att säkerställa fungerande dataanslutningar kan du se Internet- och MMS-inställningar .

Läsa e-postmeddelanden

1. Utgå från din Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på E-post.
    3. Om du använder flera e-postkonton drar du skärmens vänstra kant åt höger och väljer det konto som du vill kontrollera. Om du vill kontrollera alla e-postkonton samtidigt drar du skärmens vänsterkant åt höger och trycker på Kombinerad Inkorg.
    4. I inkorgen för e-post bläddrar du uppåt eller nedåt och trycker till på det e-postmeddelande som du vill läsa.

Skapa och skicka ett e-postmeddelande

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och leta upp och tryck till på E-post.
    2. Om du använder flera e-postkonton drar du skärmens vänstra kant åt höger och väljer det konto som du vill skicka e-postmeddelandet från.
    3. Tryck på Icn sony conv new message och skriv mottagarens namn eller e-postadress och välj en eller flera mottagare i den nedrullningsbara listan.
    4. Skriv in ämnet för e-postmeddelandet och meddelandetexten och tryck till på Icn sony menu send holo light.

Svara på ett e-postmeddelande

1. I inkorgen för e-post letar du reda på och trycker till på det meddelande du vill svara på och trycker sedan till på Svara eller Svara alla.
    2. Skriv svaret och tryck sedan till på Icn sony menu send holo light.

Vidarebefordra ett e-postmeddelande

1. I inkorgen för din e-post trycker du till på det meddelande du vill vidarebefordra och trycker sedan till på Vidarebefordra.
    2. Skriv mottagarens namn eller e-postadress och välj en eller flera mottagare i den nedrullningsbara listan.
    3. Ange meddelandetexten och tryck sedan till på Icn sony menu send holo light.

Visa en bifogad fil i ett e-postmeddelande

1. Tryck till på det e-postmeddelande som innehåller den bifogade fil som du vill öppna. E-postmeddelanden med bifogade filer är markerade med Icn sony email attachment.
    2. När e-postmeddelandet har öppnats trycker du till på Läs in. Den bifogade filen börjar hämtas.
    3. Tryck till på Visa när den bifogade filen har hämtats.

Spara en avsändares e-postadress i kontakterna

1. Hitta och tryck på ett meddelande i din inkorg för e-postmeddelanden.
    2. Tryck på namnet på avsändaren och tryck sedan på OK och Lägg till i kontakter.
    3. Välj en befintlig kontakt eller tryck på Skapa ny kontakt.
    4. Redigera kontaktinformationen om så önskas, och tryck på Spara.