Brusreducering

Enheten har stöd för headsets med brusreducering. Genom att använda ett headset med brusreducering tillsammans med enheten kan du få mycket bättre ljudkvalitet när du till exempel lyssnar på musik i en bullrig miljö, kanske på en buss, ett tåg eller ett flygplan. Du kan också använda funktionen om du vill skapa en tyst miljö för att plugga, arbeta eller läsa.

Tip

För bästa funktion rekommenderas brusreducerande headsets från Sony.

Använda ett brusreducerande headset

1. Anslut det brusreducerande headsetet till enheten.
    2. Gå till startskärmen, tryck på Icn sony home apptray normal > Inställningar > Ljud och avisering > Tillbehörsinställningar > Brusreducering och dra skjutreglaget bredvid Brusreducering åt höger.
    3. Om du bara vill att Brusreducering ska vara aktiverat under musik- eller videouppspelning eller när skärmen är aktiv drar du skjutreglaget bredvid Energisparläge åt höger.
    4. Om du vill att Brusreducering ska vara aktiverat så länge headsetet är anslutet drar du skjutreglaget bredvid Energisparläge åt vänster.

Note

Ett brusreducerande headset kanske inte medföljer enheten vid köpet.

Anpassa inställningarna efter ljudmiljön

1. Se till att ett brusreducerande headset är anslutet till enheten.
    2. Utgå från startskärmen och tryck till på Icn sony home apptray normal.
    3. Hitta och tryck på Inställningar > Ljud och avisering > Tillbehörsinställningar >Brusreducering > Bullrig miljö.
    4. Välj relevant typ av ljudmiljö och tryck sedan till på OK.