Startskärm

Startskärm fungerar som utgångspunkt på enheten. Den motsvarar ungefär skrivbordet på en datorskärm. På startskärmen kan du ha upp till sju fönster som sträcker sig utanför den vanliga skärmbredden. Antalet fönster på startskärmen visas av en serie prickar i den nedre delen av startskärmen. Den markerade pricken visar vilket fönster du är i för närvarande.

Fönstertillägg på startskärmen på en Sony-smartphone

Gå till startskärmen

• Tryck på Icn sony key and home.

Bläddra på startskärmen

Bläddra på startskärmen på en Sony-smartphone

Starskärmsfönster

Du kan lägga till nya fönster på startskärmen (upp till maximalt sju fönster) och ta bort fönster. Du kan också ange vilket fönster du vill använda som huvudfönster på startskärmen.

Fönster på startskärmen på en Sony-smartphone

Ställa in ett fönster som huvudfönster för startskärmen

1. Rör vid och håll kvar på ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar.
    2. Snärta till vänster eller höger i det fönster som du vill ange som huvudfönster för startskärmen och tryck sedan till på Icn sony key and home.

Lägga till ett fönster på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på din Startskärm tills enheten vibrerar.
    2. Om du vill bläddra i panelerna bläddrar du hela vägen åt höger eller vänster och trycker sedan på Icn sony and homescreen add pane.

Ta bort ett fönster från startskärmen

1. Rör vid och håll kvar ett område på startskärmen tills enheten vibrerar.
    2. Bläddra till vänster eller höger tills du kommer till det fönster du vill ta bort och tryck på Icn sony and homescreen delete pane längst upp till höger i fönstret.

Inställningar på startskärmen

Du kan använda genvägen Inställningar för att anpassa vissa grundläggande inställningar på startskärmen. Till exempel kan du anpassa storleken på ikonerna på startskärmen.

Avinstallera en app från startskärmen

1. Rör vid och håll kvar på ett område på startskärmen tills enheten vibrerar.
    2. Bläddra åt vänster eller höger för att bläddra mellan fönstren. Alla appar som kan avinstalleras visas med Icn sony home uninstall.
    3. Tryck på den app som du vill avinstallera och sedan på Radera.

Justera ikonernas storlek på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar och tryck sedan på Inställningar.
    2. Tryck på Ikonstorlek och välj ett alternativ.