account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Bakgrund och teman

    Du kan anpassa startskärmen med bakgrunder och olika teman.

    Bakgrundsmeny på en Sony-smartphone

    Ändra startskärmens bakgrund

    1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på din Startskärm tills enheten vibrerar.
    2. Tryck till på Bakgrunder och välj ett alternativ.

    Ange ett tema

    1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på din Startskärm tills enheten vibrerar.
    2. Tryck på Teman.
    3. Välj ett alternativ och följ anvisningarna i enheten.

    Note

    När du byter tema ändras även bakgrunden i vissa program.

    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Close Stäng
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.