Lägga till och redigera kontakter

Lägga till en kontakt

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook.
    2. Tryck på Icn sony btn add contact.
    3. Om du har synkroniserat dina kontakter med ett eller flera konton och lägger till en kontakt för första gången måste du välja ett konto där du vill lägga till kontakten. Ett alternativ är att trycka till på Ingen säkerhetskopia om du bara vill använda och spara kontakten på din enhet.
    4. Skriv in eller välj önskad information för kontakten.
    5. Tryck på SPARA när du är klar.

Note

När du har valt ett synkroniseringskonto i steg 3 visas det kontot som standardkonto nästa gång du lägger till en kontakt. När du sparar en kontakt i ett visst konto visas det kontot som standardkonto nästa gång du lägger till en kontakt för att spara tid åt dig. Om du har sparat en kontakt i ett visst konto och vill ändra det måste du skapa en ny kontakt och välja ett annat konto att spara den i.

Tip

Om du lägger till ett plustecken och landsnumret framför en kontakts telefonnummer behöver du inte redigera numret igen när du ringer samtal från andra länder.

Redigera en kontakt

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook.
    2. Tryck på den kontakt du vill redigera och tryck sedan på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Redigera den önskade informationen.
    4. Tryck på SPARA när du är klar.

Note

Vissa synkroniseringstjänster tillåter inte att du redigerar kontaktuppgifter.

Associera en bild med en kontakt

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook.
    2. Tryck på den kontakt du vill redigera och tryck sedan på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Tryck på Icn sony contact edit add photo och välj sedan en metod för att lägga till kontaktbilden och redigera den som du vill.
    4. När du har lagt till bilden trycker du på SPARA.

Tip

Du kan också lägga till en bild i en kontakt direkt från applikationen Album. Om du vill lägga till en bild som finns sparad i ett onlinekonto måste du först hämta bilden.

Anpassa ringsignalen för en kontakt

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook på Startskärm.
    2. Tryck till på kontakten du vill redigera och tryck sedan till på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Tryck till på Icn sony key menu > Ställ in ringsignal.
    4. Välj ett alternativ från listan eller tryck till på Icn sonynew window holo dark för att välja en musikfil som är sparad på enheten och tryck sedan till på Klar.
    5. Tryck till på SPARA.

Radera kontakter

1. Utgå från din Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och tryck sedan på Icn sony app phonebook.
    2. Rör vid och håll kvar fingret på den kontakt du vill radera.
    3. Du kan radera alla kontakter genom att trycka till på den nedåtriktade pilen för att öppna den nedrullningsbara menyn och sedan markera Markera alla.
    4. Tryck till på Icn sony contact delete och sedan på Radera.

Redigera kontaktinformation om dig själv

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebook.
    2. Tryck till på Jag själv och sedan på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Skriv den nya informationen eller gör andra ändringar.
    4. Tryck på SPARA när du är klar.

Skapa en ny kontakt från ett SMS

1. Tryck på Icn sony home apptray normal från Startskärm och leta upp och tryck på Icn sony app messaging.
    2. Tryck på ikonen bredvid telefonnumret och tryck sedan på Spara.
    3. Välj en befintlig kontakt eller tryck på Skapa ny kontakt.
    4. Redigera kontaktinformationen och tryck på SPARA.