Starta enheten för första gången

Första gången du startar enheten öppnas en installationsguide som du kan använda för att konfigurera grundläggande inställningar, logga in på onlinekonton och anpassa enheten. Om du till exempel har ett Sony Entertainment Network-konto kan du logga in på det här, och komma igång direkt.

Tip

Du kan också öppna installationsguiden senare från menyn för inställningar. Om du vill öppna installationsguiden på en enhet med flera användare måste du vara inloggad som ägare, d.v.s. som den primära användaren.

Starta enheten

Note

Kontrollera att batteriet har laddats i minst 30 minuter innan du använder enheten för första gången.

Ill sony 13ai on

1. Tryck på strömknappen Icn sony key and power k90 och håll den intryckt tills enheten vibrerar.
    2. Ange PIN-koden för SIM-kortet när du uppmanas att göra det, och tryck sedan till på Icn sony text input light enter.
    3. Vänta en stund medan enheten startar.

Tip

PIN-koden för SIM-kortet tillhandahålls till en början av din nätoperatör, men du kan ändra den senare från menyn Inställningar. Åtgärda ett misstag när du skriver SIM-kortets PIN-kod genom att trycka till på Icn sony delete phone number blk.

Stänga av enheten

1. Håll strömbrytaren Icn sony key and power k90 intryckt tills alternativmenyn öppnas.
    2. Tryck till på Stäng av på alternativmenyn.

Note

Det kan ta en stund innan enheten stängs av.