Använda pekskärmen

Trycka till

Ill sony 13hy tapping

• Öppna eller markera ett objekt.
    • Markera eller avmarkera en kryssruta eller ett alternativ.
    • Skriv in text med det virtuella tangentbordet.

Röra vid och hålla kvar

Ill sony 13hy touching and holding

• Flytta ett objekt.
    • Aktivera en objektspecifik meny.
    • Aktivera valläget, till exempel för att markera flera objekt i en lista.

Nypa ihop och dra isär

Ill sony 13hy pinch

• Zooma in eller ut på webbsidor, foton och kartor, och när du tar foton eller spelar in video.

Svepa

Ill sony 13hy scroll

• Rulla uppåt eller nedåt i en lista.
    • Rulla åt vänster eller åt höger, till exempel mellan startskärmsfönster.

Snärta med fingret

Ill sony 13hy flick

• Bläddra snabbt i till exempel en lista eller på en webbsida. Du kan stoppa rullningen genom att trycka till på skärmen.