account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    TTY-läget (texttelefon)

    TTY-funktionen (texttelefon) på enheten gör det möjligt för användare som är döva, har nedsatt hörsel eller har tal- och språksvårigheter att kommunicera med en TTY-enhet eller en relätjänst.

    Aktivera TTY-läge

    1. Utgå från din Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Samtal > TTY-läge.
    3. Välj ett passande TTY-läge.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.