Små appar

Små appar är miniatyrappar som körs ovanpå andra program på samma skärm, så att användaren kan göra flera saker samtidigt. Du kan exempelvis ha en webbsida öppen som visar information om valutakurser och sedan öppna den lilla appen Miniräknare ovanpå programmet och utföra beräkningar. Du får tillgång till dina små appar via fältet med favoriter. Om du vill hämta fler små appar går du till Google Play™.

Scr sony generic small app bar

Öppna en liten app

1. Tryck på Icn sony key open recent apps för att öppna fältet med favoriter.
  2. Tryck till på den lilla appen som du vill öppna.

Tip

Du kan öppna flera små appar samtidigt.

Stänga en liten app

• Tryck till på Icn sony btn close normal på fönstret för små appar.

Hämta en liten app

1. Från fältet med favoriter trycker du till på Icn sony smallapps up, sedan på Icn sony browser add och på Icn sony app market place.
  2. Sök efter en liten app som du vill hämta och följ anvisningarna för att hämta den och slutföra installationen.

Flytta en liten app

• Rör vid och håll kvar det övre vänstra hörnet av den lilla appen medan den är öppen; flytta den sedan dit du vill ha den.

Minimera en liten app

• Rör vid och håll kvar det övre vänstra hörnet av den lilla appen medan den är öppen; dra den sedan till den högra kanten eller till skärmens nederkant.

Ordna om små appar i fältet med favoriter

• Rör vid och håll kvar på en liten app och dra den till önskad plats.

Ta bort en liten app från fältet med favoriter

1. Rör vid och håll på en liten app och dra den sedan till Icn sony small app delete.
  2. Tryck på OK.

Återställa en liten app som tidigare har tagits bort

1. Öppna fältet med favoriter och tryck sedan till på Icn sony smallapps up.
  2. Rör vid och håll kvar på den lilla appen som du vill återställa och dra den sedan till fältet med favoriter.

Lägga till en widget som en liten app

1. Tryck på Icn sony key open recent apps för att öppna fältet med favoriter.
  2. Tryck till på Icn sony smallapps up > Icn sony browser add > Icn sony screen options widgets.
  3. Välj en widget.
  4. Skriv in ett namn för widgeten, om så önskas, och tryck till på OK.