Skärmen Enkel start

Skärmen Enkel start är en alternativ startskärm som visar de appar du använder mest och innehåller kortnummer så att du snabbt kan ringa upp specifika kontakter. Skärmen har även större teckensnitt och ikoner för förinstallerade appar som Kontakter, Meddelanden och Kalender.

Aktivera skärmen Enkel start

1. Utgå från din Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Startsida > Enkel start.
    3. Följ anvisningarna på skärmen och tryck på OK.

Växla till den vanliga startskärmen

• Utgå från din Startskärm och tryck på Inställningar > Avsluta Enkel start > OK.