Välja mobilnät

Enheten växlar automatiskt mellan mobilnät beroende på vilka mobilnät som är tillgängliga där du befinner dig. Du kan även manuellt ställa in enheten så att den får tillgång till en viss typ av mobilnät, t.ex. WCDMA eller GSM.

Olika statusikoner visas i statusfältet beroende på den nättyp eller -läge du är ansluten till. Se Ikoner i statusfältet för att se hur de olika statusikonerna ser ut.

Välja ett nätverksläge

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Mer > Mobila nätverk.
    3. Tryck till på Önskad nätverkstyp och välj sedan ett nätverksläge.

Välja ett annat nätverk manuellt

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Mer > Mobila nätverk > Nätoperatörer.
    3. Tryck till på Sökläge och välj Manuellt.
    4. Välj ett nätverk.

Note

Om du väljer ett nätverk manuellt söker enheten inte efter andra nätverk, inte ens om du hamnar utanför räckvidden för det manuellt valda nätverket.

Aktivera automatiskt val av nätverk

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Mer > Mobila nätverk > Nätoperatörer.
    3. Tryck på Sökläge och välj Automatiskt.