Spellistor

På startskärmen för Musik kan du skapa egna spellistor med den musik som sparas på enheten.

Skapa egna spellistor

1. På startskärmen för Musik rör du vid och håller kvar namnet på albumet eller låten du vill lägga till i spellistan.
  2. Tryck till på Lägg till i spellista > Skapa ny spellista i menyn som öppnas.
  3. Ange ett namn för spellistan och tryck till på OK.

Tip

Du kan också trycka till på albumets omslag och sedan trycka till på Lägg till i spellista om du vill skapa en ny spellista.

Spela upp egna spellistor

1. Öppna Musik-menyn på startskärmen och tryck till på Spellistor.
  2. Under Spellistor markerar du den spellista du vill öppna.
  3. Om du vill spela upp alla låtar trycker du till på Blanda alla.

Lägga till låtar i en spellista

1. På startskärmen för Musik bläddrar du till låten eller albumet som du vill lägga till i en spellista.
  2. Rör vid och håll kvar fingret på albumtiteln och tryck sedan till på Lägg till i spellista.
  3. Tryck till på namnet på spellistan där du vill lägga till albumet eller låten. Albumet eller låten läggs nu till i spellistan.

Ta bort en låt från en spellista

1. I en spellista rör du vid och håller kvar titeln på den låt som du vill radera.
  2. Tryck på Radera från spellistan.

Note

Du kanske inte kan ta bort en låt som finns sparad på minneskortet eller i enhetens internminne.

Radera en spellista

1. Öppna Musik-menyn på startskärmen och tryck till på Spellistor.
  2. Rör vid och håll kvar fingret på den spellista du vill radera.
  3. Tryck på Radera.
  4. Tryck till på Radera igen för att bekräfta.

Note

Det går inte att ta bort smarta spellistor.