account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Pågående samtal

    Scr sony ongoing calls

    1 Mata in siffror under ett samtal
    2 Använd högtalaren under ett samtal
    3 Parkera det nuvarande samtalet eller återuppta ett parkerat samtal
    4 Ring ett andra samtal
    5 Tysta mikrofonen under ett samtal
    6 Avsluta ett samtal

    Ändra volymen för högtalaren under ett samtal

    • Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen.

    Aktivera skärmen under ett samtal

    • Tryck snabbt på Icn sony key and power k90.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.