One-touch-konfigurering

Med One-touch-konfigurering kan du välja att automatiskt starta konfigureringen av flera funktioner som fungerar trådlöst mellan två Xperia™-enheter. Du kan till exempel använda One-touch-konfigurering för att starta konfigureringen av grundläggande inställningar för skärmspegling och Xperia Link™. När konfigureringen är klar behöver du bara trycka en gång när du vill starta funktionerna.

One-touch-konfigurering aktiveras när NFC används. Mer information om hur du konfigurerar skärmspegling, Media Server, NFC och Bluetooth® finns i relevanta avsnitt i användarhandboken.

Starta snabbkonfigureringen på din enhet

1. Utgå från din Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
    2. Hitta och tryck till på Inställningar > Xperia™-anslutningar > One touch-inställning. NFC-funktionen aktiveras automatiskt.
    3. Kontrollera att NFC-funktionen på den andra Xperia™-enheten är aktiverad.
    4. Kontrollera att skärmarna på båda enheterna är upplåsta och aktiva.
    5. Håll ihop de två enheterna så att enheternas NFC-avkänningsområden nuddar varandra. Snabbkonfigureringen startas automatiskt.

Note

Båda enheterna måste ha stöd för snabbkonfigureringen.