Movie Creator

Med Xperia™ Movie Creator kan du automatiskt skapa korta videoklipp på runt 30 sekunder baserat på befintliga bilder och videor. Programmet fastställer automatiskt tidslinjen när filmen skapas. Det kan till exempel ta ett urval foton och videor från en utflykt en lördagseftermiddag eller från en slumpmässigt vald sjudagarsperiod och skapa en film åt dig. Du meddelas när filmen är klar, och kan redigera den om du vill. Du kan till exempel redigera titeln, ta bort scener, ändra musiken eller lägga till fler foton och videor.

Öppna Movie Creator

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Movie Creator.

Note

Om inga foton eller videoklipp har sparats på enheten är inga funktioner tillgängliga när du öppnar Movie Creator.

Inaktivera aviseringar från Movie Creator

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Movie Creator.
    3. Tryck på Icn sony key menu, tryck på Inställningar och inaktivera Aviseringar.

Inaktivera Movie Creator

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Appar > Alla.
    3. Leta upp och tryck på Movie Creator > Inaktivera.