Startskärm

Startskärm fungerar som utgångspunkt på enheten. Den motsvarar ungefär skrivbordet på en datorskärm. På startskärmen kan du ha upp till sju fönster som sträcker sig utanför den vanliga skärmbredden. Antalet fönster på startskärmen visas av en serie prickar i den nedre delen av startskärmen. Den markerade pricken visar vilket fönster du är i för närvarande.

Scr sony panes extension on homescreen

Gå till startskärmen

• Tryck på Icn sony key and home.

Bläddra på startskärmen

Scr sony 13hy homescreen

Starskärmsfönster

Du kan lägga till nya fönster på startskärmen (upp till maximalt sju fönster) och ta bort fönster. Du kan också ange vilket fönster du vill använda som huvudfönster på startskärmen.

Scr sony homescreen change pane

Ställa in ett fönster som huvudfönster för startskärmen

1. Rör vid och håll kvar ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar.
    2. Snärta till vänster eller höger i det fönster som du vill ange som huvudfönster för startskärmen och tryck sedan till på Icn sony and homescreen set main homescreen.

Lägga till ett fönster på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på din Startskärm tills enheten vibrerar.
    2. Om du vill bläddra i panelerna bläddrar du hela vägen åt höger eller vänster och trycker sedan på Icn sony and homescreen add pane.

Ta bort ett fönster från startskärmen

1. Rör vid och håll kvar ett tomt område på din Startskärm tills enheten vibrerar.
    2. Bläddra till vänster eller höger för att bläddra till det fönster du vill ta bort; tryck sedan till på Icn sony and homescreen delete pane.

Inställningar på startskärmen

Använd genvägen Inställningar startskärm om du vill justera grundläggande inställningar på startskärmen. Du kan till exempel ställa in startskärmen så att den roterar automatiskt och justera storleken på ikoner.

Ställa in startskärmen för automatisk rotering

1. Rör vid och håll kvar ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar och tryck sedan på Inställningar startskärm.
    2. Dra skjutreglaget bredvid Rotera automatiskt åt höger.

Justera ikonernas storlek på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar och tryck sedan på Inställningar startskärm.
    2. Tryck till på Ikonstorlek och välj ett alternativ.