Enhetssupport

Använd supportprogrammet i enheten för att söka i en användarhandbok, läsa felsökningsguider och hitta information om programvaruuppdateringar och annan produktrelaterad information.

Öppna supportprogrammet

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
    2. Hitta och tryck till på Icn sony app support och markera obligatoriskt supportobjekt.

Note

Se till att du har en fungerande Internetanslutning, helst via ‎Wi-Fi®‎, för att begränsa datatrafikavgifter när du använder supportprogrammet.

Hjälp i menyer och program

Vissa program och inställningar har hjälp tillgänglig i alternativmenyn, vilket vanligtvis visas med Icn sony key menu i de specifika programmen.

Hjälp oss förbättra vår programvara

Du kan tillåta att användningsinformation skickas från din enhet så att Sony Mobile kan ta emot anonyma buggrapporter och statistik som hjälper oss förbättra vår programvara. Den insamlade informationen innehåller inga personliga uppgifter.

Tillåta att användningsinformation skickas

1. Utgå från din Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
    2. Hitta och tryck till på Inställningar > Om mobilen > Inställningar för användningsinfo.
    3. Markera kryssrutan Skicka användningsdata om den inte redan är markerad.
    4. Tryck till på Jag godkänner.