account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Gmail™

    Om du har ett Google™-konto kan du använda programmet Gmail™ för att läsa och skriva e-postmeddelanden.

    Översikt över Gmail-inkorgen på en Sony-enhet
    1 Visa en lista över alla Gmail-konton och Gmail-mappar
    2 Sök efter e-postmeddelanden
    3 Lista över e-postmeddelanden
    4 Skriva ett e-postmeddelande

    Mer information om Gmail™

    • När programmet Gmail är öppet drar du skärmens vänstra kant åt höger. Hitta sedan och tryck till på Hjälp.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.