Redigera videor med programmet Movie Creator

Du kan redigera videor som du har filmat med din kamera. Du kan till exempel beskära en video så att den får önskad längd eller justera hastigheten på en video. När du sparar den redigerade videon finns den ursprungliga, oförändrade versionen av videon kvar på enheten.

Beskära ett videoklipp

1. I Album hittar du och trycker till på den video du vill spela upp.
    2. Tryck på skärmen för att visa verktygsfälten och tryck sedan på Icn sony movie edit > Beskär.
    3. Du flyttar beskärningsramen till en annan del av tidslinjen genom röra vid och hålla kvar kanten på beskärningsramen och dra den till önskad plats. Tryck sedan på Tillämpa.
    4. Tryck på Spara för att spara en kopia av den beskurna videon.

Anpassa hastigheten för en video

1. I Album hittar du och trycker till på den video du vill spela upp.
    2. Tryck på skärmen för att visa verktygsfälten och tryck sedan på Icn sony movie edit > Hastighet.
    3. Välj ett alternativ, rör sedan vid och håll kvar kanten på tidslinjen och dra den till önskad plats. Tryck sedan på Tillämpa.
    4. Tryck på Spara för att spara en kopia av den redigerade videon.