Montering

Ett skyddsblad sitter på skärmen. Du måste peta loss filmen innan du använder pekskärmen. Annars kanske pekskärmen inte fungerar korrekt.

Sätta i mikro-SIM-kortet

Note

Sätt inte i ett minneskort i kortplatsen för mikro-SIM-kortet.

Ill sony 13hy insert sim card
    1. Sätt in nageln i öppningen mellan luckan för mikro-SIM-kortplatsen och enheten och ta loss luckan.
    2. Använd nageln för att dra ut mikro-SIM-korthållaren.
    3. Sätt i mikro-SIM-kortet i hållaren med de guldfärgade kontakterna på mikro-SIM-kortet uppåt.
    4. Sätt tillbaka mikro-SIM-korthållaren i enheten.
    5. Sätt tillbaka luckan för mikro-SIM-kortplatsen.

Note

Om du sätter i mikro-SIM-kortet i enheten utan att använda SIM-korthållaren kan mikro-SIM-kortet eller enheten skadas. Sony Mobile ger ingen garanti för detta och kommer inte att ansvara för någon skada som orsakats på sådant sätt.

Sätta i minneskortet

Note

Sätt inte i minneskortet i kortplatsen för mikro-SIM-kortet.

Ill sony 13hy insert mem card
    1. Sätt in nageln i öppningen mellan luckan för minneskortet och enheten. Ta sedan loss luckan för minneskortet.
    2. Placera minneskortet på platsen för minneskortet, med de guldfärgade kontakterna mot dig och tryck sedan in minneskortet på kortplatsen tills du hör ett "snäppljud".
    3. Sätt tillbaka fliken över minneskortet.

Note

Minneskortet kan inte inkluderas med inköp på alla marknader.

Ta bort mikro-SIM-kortet

Ill sony 13hy remove sim card
    1. Ta bort luckan över mikro-SIM-kortplatsen.
    2. Dra ut mikro-SIM-korthållaren.
    3. Ta bort mikro-SIM-kortet.
    4. Sätt tillbaka mikro-SIM-korthållaren i kortplatsen.
    5. Sätt tillbaka fliken över mikro-SIM-kortplatsen.

Ta bort minneskortet

Ill sony 13hy remove mem card
    1. Stäng av enheten eller ta ut minneskortet från Inställningar > Lagring > Koppla från SD-kortet .
    2. Ta ut fliken som skyddar platsen för minneskortet, tryck mot kanten på minneskortet och släpp det omedelbart.
    3. Dra kortet utåt för att avlägsna det.