Enheten blir varm

• Om du använder enheten och under en längre stund talar med någon, skickar data, spelar spel eller lyssnar på musik kan enheten bli varm. Detta är normalt eftersom enheten använder mer ström än normalt och därför genererar mer värme.
    • Uppdatera enheten för att säkerställa att du har bästa prestanda och de senaste förbättringarna. Läs mer om hur du uppdaterar och hittar den senaste programvaruversionen.
    • Om du fortfarande har frågor får du gärna kontakta oss .