account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Har du testat detta?

    Om du startar om Xperia-enheten stängs alla öppna appar. Enheten körs snabbare och jämnare och det finns mer minne tillgängligt.

    Starta om enheten
    Tryck länge på strömknappen.
    På menyn som öppnas trycker du på Starta om.

    Om det inte hjälpte att starta om enheten kan du prova detta:

    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.