Ljud, ringsignal och volym

Du kan ändra volymen på ringsignalen för inkommande samtal och aviseringar, samt för musik- och videouppspelning. Du kan ställa in enheten på tyst läge och manuellt bestämma hur länge enheten ska vara i tyst läge. Du kan också i förväg ange vilka tider enheten automatiskt ska ställas in på tyst läge.

Anpassa ringsignalsvolymen med volymknappen

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen.

Anpassa uppspelningsvolymen för media med volymknappen

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen samtidigt som du lyssnar på musik eller tittar på film, även när skärmen är låst.

Aktivera vibrationsläget

• Tryck volymknappen uppåt eller nedåt tills Icn sony stat sys ringer vibrate visas i statusfältet.

Aktivera tyst läge

1. Tryck ned volymknappen tills Icn sony sys ringer silent visas i statusfältet.
    2. Välj ett tidsintervall.

Inställningsalternativ för tyst läge

Obestämt
    Enheten är tyst tills du manuellt slår på ljudet igen.
    I en timme
    Enheten är tyst i en timme. Du kan trycka på minus- och plusikonerna om du vill justera tiden.

Schemalägga tidsintervall för tyst läge

1. Tryck ned volymknappen tills Icn sony sys ringer silent visas i statusfältet.
    2. Tryck på Icn sony exceptions settings.
    3. Leta upp och tryck på Dagar och markera alla kryssrutor för de dagar du vill ha. Tryck sedan på Klar.
    4. Justera starttiden genom att trycka på Starttid och välja ett värde. Tryck sedan på OK.
    5. Justera sluttiden genom att trycka på Sluttid och välja ett värde. Tryck sedan på OK. Enheten är i tyst läge under det valda tidsintervallet.

Ange undantag för tyst läge

Du kan välja vilka typer av aviseringar som får låta i tyst läge och du kan filtrera undantagen baserat på vem aviseringarna kommer ifrån. De vanligaste typerna av undantag är:
    • Händelser och påminnelser
    • Samtal
    • Meddelanden
    • Alarm

Tillåta undantag att låta i tyst läge

1. Tryck ned volymknappen tills Icn sony sys ringer silent visas i statusfältet.
    2. Dra skjutreglaget bredvid Tillåt undantag åt höger.

Ställa in aviseringar som undantag i tyst läge

1. Tryck ned volymknappen tills Icn sony sys ringer silent visas i statusfältet.
    2. Tryck på Icn sony exceptions settings.
    3. Dra tillämpliga skjutreglage under Undantag i läge Stör ej åt höger.

Associera undantag med särskilda kontakttyper

1. Tryck ned volymknappen tills Icn sony sys ringer silent visas i statusfältet.
    2. Tryck på Icn sony exceptions settings.
    3. Leta upp och tryck på Samtal/meddelanden från.
    4. Välj ett alternativ.

Tillåt alarm att låta i tyst läge

1. Tryck ned volymknappen tills Icn sony sys ringer silent visas i statusfältet.
    2. Dra skjutreglaget bredvid Tillåt alarm åt höger.

Tillåta undantag att låta under förinställt tidsintervall för tyst läge

1. Tryck ned volymknappen tills Icn sony sys ringer silent visas i statusfältet.
    2. Tryck på Icn sony exceptions settings.
    3. Dra skjutreglaget bredvid Undantag åt höger.

Justera volymnivåerna

1. Utgå från din Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Ljud och avisering.
    3. Dra volymreglagen till önskade lägen.

Note

Du kan också trycka uppåt eller nedåt på volymknappen och sedan trycka på Icn sony adjust volumn för att separat justera volymnivåerna för ringsignal, medieuppspelning och alarm.

Ställa in enheten att vibrera vid inkommande samtal

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Ljud och avisering.
    3. Dra skjutreglaget bredvid Vibrera även vid samtal åt höger.

Välja en ringsignal

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Ljud och avisering > Telefonens ringsignal.
    3. Välj ett alternativ från listan eller tryck till på Icn sony select own ringtone och välj en musikfil som är sparad på enheten.
    4. Tryck till på Klar för att bekräfta.

Välja aviseringsljud

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Ljud och avisering > Meddelandeljud.
    3. Välj ett alternativ från listan eller tryck till på Icn sony select own ringtone och välj en musikfil som är sparad på enheten.
    4. Tryck till på Klar för att bekräfta.

Tip

En del program har egna särskilda aviseringsljud som du kan välja i programinställningarna.

Aktivera pektoner

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Ljud och avisering > Andra ljud.
    3. Dra skjutreglaget bredvid Toner för knappsats och Ljud vid beröring åt höger.