Telefonknappsats

Telefonknappsatsen liknar en standardtelefonknappsats med 12 knappar. Den har alternativ för förutsägande och vanlig textinmatning. Du kan aktivera textinmatningsmetoden Telefonknappsats via tangentbordsinställningarna. Telefonknappsatsen är endast tillgänglig med stående riktning.

Scr sony 11 phonepad overview

1 Välj ett alternativ för textinmatning. Du kan trycka till på varje tecken en gång och använda ordförslag, eller fortsätt att trycka till på tangenten tills önskat tecken valts.
    2 Radera ett tecken före markören.
    3 Skriv in en radbrytning eller bekräfta textinmatningen.
    4 Skriv in ett mellanslag.
    5 Visa symboler och uttryckssymboler.
    6 Visa siffror.
    7 Ändra skiftläget för tecken och aktivera versalläget.

Öppna telefonknappsatsen för första gången

1. Tryck till på ett textinmatningsfält och tryck till på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tryck till på Icn sony menu settings och sedan på Tangentbordsinställningar.
    3. Tryck till på Stående tangentbord och välj ett alternativet Knappsats.

Skriva in text med telefonknappsatsen

• När Icn sony text input phonepad singletap on visas på telefonknappsatsen trycker du endast till en gång på respektive teckenknapp, även om önskad bokstav är en annan än knappens första bokstav. Tryck till på ordet som visas eller tryck till på Icn sony smallapps down om du vill visa fler ordförslag och välja ett ord i listan.
    • När Icn sony text input phonepad singletap off visas på telefonknappsatsen trycker du till på skärmknappen för det tecken du vill skriva in. Fortsätt trycka till på den här knappen tills önskat tecken är valt. Gör sedan samma sak för nästa tecken du vill skriva in, och så vidare.

Skriva in siffror med telefonknappsatsen

• Tryck till på Icn sony textinput numbers horizontal när telefonknappsatsen visas. En telefonknappsats med siffror visas.

Infoga symboler och känsloikoner med telefonknappsatsen

1. Tryck till på Icn sony text input phonepad sym smiley när telefonknappsatsen visas. Ett rutnät med symboler och känsloikoner visas.
    2. Bläddra uppåt eller nedåt för att visa fler alternativ. Knacka på en symbol eller känsloikon för att välja den.