Flera samtal

Du kan hantera flera samtal samtidigt om du har aktiverat samtal väntar. Om du har aktiverat samtal väntar, meddelas du med ett ljud om du får ett annat samtal.

Aktivera och inaktivera Samtal väntar

1. Tryck på Icn sony home apptray normalStartskärm.
    2. Leta reda på och tryck på Inställningar > Samtal > Ytterligare inställningar.
    3. Du kan aktivera och inaktivera samtal väntar genom att trycka på Samtal väntar.

Besvara ett andra samtal och parkera ett pågående samtal

• När du hör upprepade pipljud under ett samtal drar du Icn sony second call slider answer åt höger.

Avvisa ett andra samtal

• När du hör upprepade pipljud under ett samtal drar du Icn sony call slider dismiss åt vänster.

Ringa ett andra samtal

1. Tryck till på Icn sony dial contacts under ett pågående samtal. Samtalsloggen visas.
    2. Tryck på Icn sony call dialpad pressed så att knappsatsen visas.
    3. Ange mottagarens telefonnummer och tryck till på Icn sony btn detail call. Det första samtalet parkeras.

Besvara ett tredje samtal och avsluta ett pågående samtal

• Tryck till på Avsluta pågående samtal och svara när det tredje samtalet kommer in.

Avvisa ett tredje samtal

• Tryck till på Avvisa inkommande samtal när det tredje samtalet kommer in.

Växla mellan samtal

• Om du vill växla till ett annat samtal och parkera det aktuella samtalet trycker du till på Växla till detta samtal.