Låsa och låsa upp skärmen

När din enhet är på och lämnas oanvänd under en viss tid blir skärmen mörkare för att spara batteri och låses automatiskt. Det här låset förhindrar oönskade åtgärder på pekskärmen när du inte använder den. När du köper enheten är ett enkelt skärmlås med gesten "svep" redan inställt. Det betyder att du måste svepa uppåt på skärmen för att låsa upp den. Du kan ändra säkerhetsinställningarna senare och lägga till andra typer av lås. Se Skärmlås .

Scr sony generic lock screen

Aktivera skärmen

• Tryck snabbt på strömknappen Icn sony key and power k90.

Låsa skärmen

• När skärmen är aktiv, tryck kort på strömknappen Icn sony key and power k90.