Nödsamtal

Din enhet hanterar de internationella nödnumren, till exempel 112 och 911. Du kan i normala fall använda dessa nummer för att ringa nödsamtal i alla länder, med eller utan SIM-kort, om du befinner dig inom ett näts täckningsområde.

Ringa ett nödsamtal

1. Öppna knappsatsen.
    2. Ange nödnumret och tryck på Icn sony btn detail call.

Tip

Du kan ringa nödsamtal även om inget SIM-kort sitter i eller om utgående samtal är blockerade.

Ringa ett nödsamtal när SIM-kortet är låst

1. Tryck på Nödsamtal.
    2. Skriv in nödnumret och tryck på Icn sony call slider answer.

Ringa ett nödsamtal när skärmen är låst

1. Utgå från låsskärmen och dra telefonikonen Icn sony phone onscreen lock button åt höger.
    2. Om den aktiva typen av låsskärm är Svep trycker du till på Icn sony call dialpad pressed för att visa knappsatsen, skriv sedan in nödnumret och tryck till på Icn sony btn detail call.
    3. Om skärmen är låst med ett mönster, en PIN-kod eller ett lösenord trycker du till på Nödsamtal och skriver sedan in nödnumret och trycker till på Icn sony btn detail call.