Daydream

Daydream är en interaktiv skärmsläckare som automatiskt visar färger, foton eller ett bildspel när enheten står i en docka eller laddas och skärmen är inaktiv.

Note

Om en enhet har flera användare kan varje användare ha personliga inställningar för Daydream.

Aktivera skärmsläckaren Daydream

1. Utgå från din Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal .
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Display > Dagdrömmar.
    3. Dra skjutreglaget åt höger.

Välja innehåll för skärmsläckaren Daydream

1. Utgå från din Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal .
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Display > Dagdrömmar.
    3. Dra skjutreglaget åt höger.
    4. Välj vad du vill visa när skärmsläckaren är aktiv.

Ställa in när skärmsläckaren Daydream ska starta

1. Utgå från startskärmen och tryck till på Icn sony home apptray normal .
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Display > Dagdrömmar.
    3. Dra skjutreglaget åt höger.
    4. Om du vill aktivera skärmsläckaren Daydream direkt trycker du på Icn sony key menu och sedan på Starta nu.
    5. Om du vill ställa in alternativ för automatisk aktivering trycker du på Icn sony key menu, trycker på Då ska dagdrömmar aktiveras och väljer ett alternativ.