Ansluta enheten till USB-tillbehör

Du kan använda en USB-värdadapter för att ansluta enheten till USB-tillbehör såsom ett USB-minne, en spelkontroll, ett USB-tangentbord eller en USB-mus. Om USB-tillbehöret har en Micro USB-kontakt behöver du ingen USB-värdadapter.

Note

USB-värdadaptrar säljs separat. Sony garanterar inte att alla typer av USB-tillbehör stöds av enheten.

Ansluta USB-tillbehör med en USB-värdadapter

• Koppla USB-värdadaptern till enheten och anslut sedan adaptern till USB-tillbehöret.

Note

Ytterligare steg eller programvara kan behövas för att konfigurera spelkontroller, USB-ljudtillbehör och USB-Ethernettillbehör. Sony garanterar inte att alla typer av USB-tillbehör stöds av enheten.

Få tillgång till innehåll på en USB-masslagringsenhet med en USB-värdadapter

1. Koppla USB-värdadaptern till enheten och anslut sedan adaptern till USB-masslagringsenheten.
    2. För att få tillgång till filer och mappar på USB-lagringsenheten kan du använda en filhanteringsapp som File Commander.

Note

Du kan också öppna lämpligt medieprogram på enheten för att visa innehållet direkt. Du kan till exempel öppna albumprogrammet för att visa foton som är lagrade på USB-masslagringsenheten.

Koppla från en USB-masslagringsenhet

1. Om du vill öppna meddelandepanelen drar du statusfältet nedåt, sedan trycker du på USB-minnet är anslutet.
    2. Tryck på OK.
    3. Koppla från USB-värdadaptern från enheten.

Ansluta ett USB-tillbehör med en Micro USB-kontakt

• Anslut Micro USB-kontakten på USB-tillbehöret till enheten.

Note

Sony garanterar inte att alla typer av USB-tillbehör med Micro USB-kontakter stöds av enheten.