Datorverktyg

Xperia™ Companion hjälper dig att ansluta enheten till en dator och hantera innehåll som kamera- och multimedieinnehåll, bläddra mellan filerna på enheten och hantera enhetens programvara.

Xperia™ Companion

Xperia™ Companion är en datorprogramvara med en uppsättning av verktyg och program som du kan använda när du ansluter enheten till en dator. Med Xperia™ Companion kan du:

• Uppdatera eller reparera enhetens programvara.
    • Överföra innehåll från en gammal enhet med Xperia™ Transfer.
    • Säkerhetskopiera och återställa innehåll på datorn.
    • Synkronisera multimedieinnehåll – kamerainnehåll, musik och spellistor mellan enheten och datorn.
    • Bläddra bland filerna på enheten.

För att kunna använda Xperia™ Companion måste du ha en Internetansluten dator med något av följande operativsystem:

• Microsoft® Windows® 7 eller senare
    • Mac OS® X 10.8 eller senare

Läs mer och hämta Xperia™ Companion för Windows eller Xperia™ Companion för Mac.