Ansiktsavkänning

Med ansiktsavkänning kan du lägga fokus på ett ansikte som inte är mitt i bilden. Kameran kan automatiskt avkänna upp till fem ansikten. Ansiktena visas med vita ramar. En färgad ram visar vilket ansikte som kameran fokuserar på. Fokus hamnar på det ansikte som är närmast kameran. Du kan också välja vilket ansikte som kameran ska fokusera på genom att knacka på någon av ramarna.

Använda ansiktsavkänning

1. Aktivera kameran.
    2. Tryck till på Icn sony camera superior auto och välj Icn sony camera mode manual.
    3. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Icn sony camera cap mode normal.
    4. Tryck till på Fokusläge > Ansiktsavkänning.

Ta ett foto med ansiktsavkänning

1. Rikta kameran mot ditt motiv när kameran är öppen och Ansiktsavkänning är inställt. Upp till fem ansikten kan avkännas och varje avkänt ansikte ramas in.
    2. Tryck till på den ram du vill välja som fokus. Tryck inte till om du vill att kameran ska välja fokus automatiskt.
    3. En färgad ram visar vilket ansikte som är i fokus. Ta fotot genom att trycka till på skärmen.