Montering

Ett skyddsblad sitter på skärmen. Du måste peta loss filmen innan du använder pekskärmen. Annars kanske pekskärmen inte fungerar korrekt.

Infoga mikro-SIM-kortet

Ill sony 12ya insert sim card

1. Sätt in nageln i öppningen mellan fliken som skyddar mikro-SIM-kortplatsen och sidan på enheten; ta sedan loss fliken.
    2. Använd nageln för att dra ut mikro-SIM-korthållaren.
    3. Sätt i mikro-SIM-kortet på hållaren med de guldfärgade kontakterna på mikro-SIM-kortet utåt.
    4. Sätt tillbaka mikro-SIM-korthållaren i enheten.
    5. Sätt tillbaka luckan för mikro-SIM-kortplatsen.

Note

Om mikro-SIM-kortet sätts i utan SIM-korthållaren kan ditt mikro-SIM-kort eller telefonen skadas; Sony utfäster ingen garanti och är inte ansvarigt för eventuell skada som orsakas av denna handling.

Sätta i minneskortet

Note

Sätt inte i ett mikro-SIM-kort i platsen för minneskortet.

Ill sony 12ya insert mem card
    1. För att ta bort fliken över minneskortplatsen sätter du in nageln i öppningen mellan nedkanten på luckan och telefonen; dra sedan ut luckan.
    2. Sätt i minneskortet i minneskortplatsen med de guldfärgade kontakterna nedåt.
    3. Tryck in minneskortet i kortplatsen med nageln tills du hör ett "snäppljud".
    4. Tryck tillbaka luckan över minneskortplatsen till sitt läge så att den är fullständigt fastsatt.

Note

Minneskortet kan inte inkluderas med inköp på alla marknader.

Ta bort mikro-SIM-kortet

Ill sony 12ya remove sim
    1. Ta bort luckan över mikro-SIM-kortplatsen.
    2. Dra ut mikro-SIM-korthållaren.
    3. Ta bort mikro-SIM-kortet.
    4. Sätt tillbaka mikro-SIM-korthållaren i kortplatsen.
    5. Sätt tillbaka fliken över mikro-SIM-kortplatsen.

Ta bort minneskortet

Ill sony 12ya remove mem card
    1. Stäng av telefonen eller ta ut minneskortet från Inställningar > Lagring > Koppla från SD-kortet .
    2. Ta bort luckan över minneskortplatsen och tryck mot kanten på minneskortet och släpp det omedelbart.
    3. Dra kortet utåt för att ta bort det helt.