Ta en skärmbild

Du kan ta en stillbild av vilken skärm som helst på enheten i form av en skärmbild. Skärmbilder sparas automatiskt i appen Album.

Ta en skärmbild

1. Håll ned strömknappen Ikon för ström av/på tills ett fönster med anvisningar visas.
  2. Tryck på Ikon för tagen skärmbild.

Du kan även ta en skärmbild genom att trycka på strömknappen och knappen för att sänka volymen samtidigt.

Visa din skärmbild

1. Öppna aviseringspanelen genom att trycka två gånger på statusfältet.
  2. Tryck på skärmbilden.