Startskärmen

Startskärmen fungerar som utgångspunkt på enheten. Den motsvarar ungefär skrivbordet på en datorskärm. Antalet fönster på startskärmen representeras av en serie prickar i den nedre delen av startskärmen. Den markerade pricken visar vilket fönster som för närvarande visas.

Om Google Assistent är aktiverad visas startskärmsikonen som Ikon för assistent på i navigeringsfältet.

Gå till startskärmen

• Tryck på Startikon.

Bläddra på startskärmen

Bläddra på startskärmen

Starskärmsfönster

Du kan lägga till nya fönster på startskärmen (upp till högst 20 fönster) och ta bort fönster. Du kan även ange vilket fönster du vill använda som huvudfönster på startskärmen.

Fönster för att ändra startskärmen

Ställa in ett fönster som huvudfönster för startskärmen

1. Rör vid och håll kvar på ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar.
    2. Snärta åt vänster eller höger i det fönster som du vill ange som huvudfönster för startskärmen och tryck sedan på Ikon för att ställa in startskärmsfönster.

När Google Feed är aktiverat är panelen längst till vänster reserverad för den här tjänsten och startskärmens huvudpanel kan inte ändras. Om du vill ha mer information kan du läsa Google Sök och Nu.

Lägga till ett fönster på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar på ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar.
    2. Om du vill bläddra i panelerna bläddrar du hela vägen åt höger eller vänster och trycker sedan på Ikon för att lägga till startskärmsfönster.

När Google Feed är aktiverat är panelen längst till vänster reserverad för den här tjänsten och det går inte att lägga till ytterligare paneler till vänster. För mer information, se Google Feed.

Ta bort ett fönster från startskärmen

1. Rör vid och håll kvar på ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar.
    2. Bläddra till vänster eller höger tills du kommer till det fönster du vill ta bort och tryck sedan på Ikon för att ta bort startskärmsfönster längst upp till höger i fönstret.

Inställningar på startskärmen

Justera storleken på skärmens stödlinjer

1. Rör vid och håll kvar på ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar.
    2. Tryck på Rutnät och välj storlek.
    3. Tryck på ANVÄND.

Justera ikonernas storlek på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar och tryck sedan på Ikon för inställningar på startskärmen.
    2. Tryck på Ikonstorlek och välj ett alternativ.