Montering – dubbla SIM

Enheten är endast kompatibel med nano-SIM-kort. Enheter med dubbla SIM-kort har stöd för ett eller två nano-SIM-kort och ett minneskort.

Enheter med dubbla SIM-kort är inte tillgängliga på alla marknader eller från alla operatörer.

Information om hur du kontrollerar om din enhet har stöd för ett eller två SIM-kort finns i Hitta enhetens IMEI-nummer.

För att förhindra dataförlust behöver du stänga av enheten eller koppla från minneskortet innan du drar ut hållaren för att ta bort nano-SIM-kortet/korten eller minneskortet från enheten.

Sätta i antingen två nano-SIM-kort eller ett nano-SIM-kort och ett minneskort

Ta ut minneskortet

Skär inte i SIM-kortet – enheten kan skadas.

1. Dra ut SIM-korthållaren.
  2. Placera SIM-kortet säkert i position för SIM1 enligt bilden.
  3. Sätt antingen det andra SIM-kortet eller minneskortet säkert i hållaren, i rätt riktning enligt videon.
  4. Tryck försiktigt fast SIM-korthållaren i kortplatsen.