Meddelandeinställningar

Du kan ändra meddelandeinställningarna och välja om du vill aktivera leveransrapporter.

Ändra aviseringsinställningarna för meddelanden

1. Tryck på Messages icon.
  2. Tryck på Menu icon och därefter på Inställningar.
  3. Om du vill ange ett aviseringsljud ska du trycka på Aviseringar > Avancerat > Ljud och välja ett alternativ eller trycka på Create contact icon och välja en musikfil som finns sparad på din enhet.
  4. Bekräfta genom att trycka på OK.
  5. Tryck på skjutreglagen för att göra ytterligare justeringar av aviseringsinställningarna.

Aktivera eller inaktivera leveransrapporter för utgående meddelanden

1. Tryck på Messages icon.
  2. Tryck på Menu icon och därefter på Inställningar.
  3. Om du har dubbla SIM-kort väljer du ett av dem. Om du har ett enkelt SIM-kort trycker du på Avancerat.
  4. Tryck på skjutreglaget Få SMS-leveransrapporter för att aktivera eller inaktivera funktionen.

När funktionen leveransrapporter är på visas texten ”Levererat” för de meddelanden som har levererats.