Ringa samtal

Knappsats

Ringa samtal

1 Tillbaka till samtalslogg
2 Ta bort
3 Knappsats
4 Samtalsknapp

Öppna knappsatsen

1. Tryck på Ikon för Uppringare.
  2. Om knappsatsen inte visas trycker du på Ikon för knappsats.

Slå ett telefonnummer

1. Tryck på Ikon för Uppringare.
  2. Om samtalsloggen visas trycker du på Ikon för knappsats så att knappsatsen visas.
  3. Slå telefonnumret och tryck på Ikon för uppringare.
  4. Om du har dubbla SIM-kort väljer du ett av dem, om du ombeds att göra det.

Ringa med smartuppringningsfunktionen

1. Tryck på Ikon för Uppringare.
  2. Om samtalsloggen visas trycker du på Ikon för knappsats så att knappsatsen visas.
  3. På knappsatsen skriver du in bokstäver eller siffror som motsvarar kontakten du vill ringa upp. För varje bokstav eller siffra du skriver in visas en lista över möjliga matchningar.
  4. Tryck på den kontakt som du vill ringa upp.
  5. Om du har dubbla SIM-kort väljer du ett av dem, om du ombeds att göra det.

Ringa ett utlandssamtal

1. Tryck på Ikon för Uppringare. Samtalsloggen visas.
  2. Tryck på Ikon för knappsats så att knappsatsen visas.
  3. Håll 0 intryckt tills ett plustecken (+) visas.
  4. Ange landsnummer och riktnummer utan inledande nollor, följt av telefonnumret. Tryck sedan på Ikon för uppringare.

Lägga till ett nummer för direktuppringning på startskärmen

1. Tryck på Widgets > Genvägar i anpassningsmenyn.
  2. Bläddra i listan med appar och välj Direktval.
  3. Välj den kontakt och det nummer du vill använda som nummer för direktuppringning.

Visa eller dölja ditt telefonnummer under utgående samtal

1. Tryck på Ikon för Uppringare.
  2. Tryck på Menyikon > Inställningar > Konton för samtal.
  3. Välj ett SIM-kort.
  4. Tryck på Ytterligare inställningar > Nummerpresentatör och välj ett alternativ.

Det här alternativet tillhandahålls eventuellt inte av alla leverantörer.