Snabbmeddelanden och videochatt

Använd programmet Hangouts för snabbmeddelanden och videochatt på din enhet och chatta med vänner som använder programmet på datorer, Android-enheter eller andra enheter. Du kan omvandla en konversation till ett videosamtal med flera vänner och du kan skicka meddelanden till vänner, även när de är offline. Du kan även enkelt visa och dela foton.

Hangouts kräver Internetåtkomst och ett Google-konto. Besök http://support.google.com/hangouts och klicka på ett ämne, navigera sedan till fliken Android för mer information om hur du använder programmet.

Funktionen för videosamtal fungerar bara på enheter med en främre kamera.

Använda programmet Hangouts

• Tryck på Hangouts.