Dela och hantera foton och videoklipp

Du kan dela foton och videoklipp som du har sparat på enheten. Du kan även hantera foton i satser eller länka foton till kontakter. Genom att regelbundet överföra dina foton och videoklipp till en dator eller en extern lagringsenhet kan du frigöra utrymme och undvika oförutsedda dataförluster. Se Hantera filer med en dator .

OBS!

Det går eventuellt inte att kopiera, skicka eller överföra upphovsrättsskyddade objekt. Vissa objekt skickas eventuellt inte om filstorleken är för stor.

Dela ett foto eller en video

1. Gå till Album och tryck på det foto eller den video som du vill dela.
    2. Tryck på skärmen för att visa verktygsfälten och tryck sedan på (Ikon för att dela).
    3. Tryck på appen som du vill använda för att dela fotot och följ sedan stegen för att skicka det.

Använda ett foto som bild för en kontakt

1. Tryck på skärmen när du visar ett foto för att öppna verktygsfälten och tryck sedan på (Menyikon) > Använd som > Kontaktbild.
    2. Välj en kontakt och redigera därefter fotot efter önskemål.
    3. Tryck på SPARA.

Använda ett foto som bakgrund

1. Tryck på skärmen när du visar ett foto för att öppna verktygsfälten och tryck sedan på (Menyikon) > Använd som > Bakgrund.
    2. Välj ett alternativ och redigera sedan fotot efter önskemål.
    3. Tryck på SPARA.

Rotera ett foto

1. Tryck på skärmen medan du visar ett foto för att öppna verktygsfälten och tryck sedan på (Menyikon).
    2. Tryck på Rotera och välj därefter ett alternativ. Fotot sparas vänt i den nya riktningen.

Radera ett foto eller en video

1. Tryck på skärmen när du visar ett foto för att öppna verktygsfälten och tryck sedan på (Ikon för att ta bort).
    2. Tryck på RADERA.

Arbeta med satser av foton eller videoklipp i album

1. När miniatyrer av foton och videoklipp visas i album kan du röra vid och hålla kvar fingret på ett objekt tills det blir markerat.
    2. Tryck på andra objekt som du vill arbeta med för att välja dem. Om du vill markera alla objekt ska du trycka på (Menyikon) och sedan på Markera allt.
    3. Använd verktygen i verktygsfältet när du arbetar med de valda objekten.