Startskärmen

Startskärmen fungerar som utgångspunkt för användningen av enheten. Den motsvarar ungefär skrivbordet på en datorskärm. Antalet paneler på startskärmen representeras av en serie prickar i den nedre delen av startskärmen. Den markerade pricken visar vilken panel som för närvarande visas.

OBS!

Om du gör OLED-skärmen väldigt ljusstark eller visar samma bild under lång tid, kan det hända att en spökbild stannar kvar på skärmen. Undvik att visa samma bild under lång tid för att förhindra spökbilder.

Gå till startskärmen

• Tryck på (Startskärmsknapp).

Bläddra på startskärmen

Image of browsing the home screen

Startskärmspaneler

Du kan lägga till nya paneler på startskärmen (upp till högst 20 paneler) och ta bort paneler. Du kan även ange vilken panel du vill använda som huvudpanel på startskärmen.

Image of home screen panes

Ställa in en panel som huvudpanel för startskärmen

1. Rör vid ett tomt område på startskärmen och håll kvar tills enheten vibrerar.
  2. Svep åt vänster eller höger för att gå till den panel som du vill ställa in som startskärmens huvudpanel och tryck sedan på (Ikon för att ange panel).

OBS!

När Google Feed är aktiverat är panelen längst till vänster reserverad för den tjänsten och startskärmens huvudpanel kan inte ändras.

Lägga till en panel på startskärmen

1. Rör vid ett tomt område på startskärmen och håll kvar fingret tills enheten vibrerar.
  2. Svep panelerna så långt det går åt höger eller vänster och tryck sedan på (Ikon för att lägga till panel).

OBS!

Om Google Feed är aktiverat är panelen längst till vänster reserverad för denna tjänst och det går inte att lägga till ytterligare paneler till vänster.

Ta bort en panel från startskärmen

1. Rör vid ett tomt område på startskärmen och håll kvar fingret tills enheten vibrerar.
  2. Svep åt vänster eller höger tills du kommer till panelen som du vill ta bort och tryck sedan på (Ikon för att radera panel) längst upp till höger i panelen.

Inställningar på startskärmen

Du kan använda genvägen Inställningar för att anpassa vissa grundläggande inställningar för startskärmen. Till exempel kan du anpassa storleken på ikonerna på startskärmen.

Justera storleken på skärmens stödlinjer

1. Rör vid ett tomt område på startskärmen och håll kvar fingret tills enheten vibrerar.
  2. Tryck på Rutnät och välj sedan en storlek.
  3. Tryck på ANVÄND.

Justera ikonernas storlek på startskärmen

1. Rör vid ett tomt område på startskärmen och håll kvar fingret tills enheten vibrerar. Tryck sedan på (Ikon för inställningar på startskärmen).
  2. Tryck på Ikonstorlek och välj därefter ett alternativ.