Redigera text

Du kan välja, klippa ut, kopiera och klistra in text medan du skriver. Du öppnar redigeringsalternativen genom att trycka två gånger på den inskrivna texten. Redigeringsalternativen blir då tillgängliga via ett appfält.

Appfältet

Följande åtgärder kan väljas för den valda texten:

• Klipp ut
  • Kopiera
  • Klistra in
  • Dela
  • Markera allt

OBS!

Alternativet Klistra in visas endast när du har text sparad i urklipp.

Markera text

1. Tryck till två gånger på ett ord för att markera det.
  2. Du kan dra i flikarna på båda sidor av det markerade ordet om du vill välja mer text.

Redigera text

1. Tryck två gånger på ett ord för att öppna appfältet.
  2. Markera texten som du vill redigera och använd sedan appfältet för att göra önskade ändringar.