Minne och lagring

Memory

6 GB RAM

64 GB UFS-internminne 1

Stöd för microSDXC (upp till 400 GB)

SIM-kapacitet

Simcard

Dubbla SIM-kort

Nano-SIM

Operativsystem

Android

Google Android™ O7

Processor (CPU)

Memory

Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 8453

Hållbarhet

Battery full

Vattentålig (IP65/68)2

Corning® Gorilla® Glass 5

Batteri

Shield

3 540 mAh

Smart Stamina

Qnovo Adaptive Charging

Battery Care

STAMINA-läge

Qualcomm® Quick Charge™ 3.03

USB-ström

Trådlös laddning (Qi)

Vikt

Kettleball

236 g

Mått

Phone

158 x 80 x 11,9 mm

Färg

Svart

Display

Info

5,8 tums, 4K (2 160 x 3 840) HDR-display

TRILUMINOS™ Display for mobile

X-Reality™ för mobila enheter

Dynamisk kontrastförbättring

Dynamiskt vibrationssystem

Dubbel kamera

Info

Dubbel 19 MP Motion Eye™-kamera och svartvit 12 MP

Huvudkamera

Info

19 MP Motion Eye™-kamera

0,53-tums Exmor RS™-sensor med minne för mobiler

Avstånd mellan bildpunkter 1,22 μm

Sonys prisbelönta G Lens F1.8 med 25 mm vidvinkel

Svartvit kamera

Info

Svartvit 12 MP kamera

0,53-tums Exmor RS™-bildsensor för mobiler

Bildpunktsavstånd: 1,55 μm

G Lens F1.6

Främre kamera

Info

13 MP

1/3,06-tums Exmor RS™ för mobila enheter

22 mm F2.0-lins med vidvinkel

Displayblixt

Foto i svag belysning: ISO 3 200

Video i svag belysning: ISO 1 600

SteadyShot™ med Intelligent aktiv-läge (femaxlig stabilisering)5

Nätverk

Info

GSM GPRS/EDGE (2G)

UMTS HSPA+ (3G)

LTE (4G) Cat18 med upp till 1,2 Gbps6

Kommunikation

Info

A-GPS, A-Glonass, Beidou, Galileo, QZSS8

WiFi Miracast

Trådlös Bluetooth® 5.0-teknik

DLNA-certifierad®

Google Cast

NFC

USB 3.1 Gen1 (5 Gbps)9

Fingeravtryckssensor

Info

Snabb och säker upplåsning

Ljud

Info

Högupplöst ljud (LPCM, FLAC, ALAC, DSD)0

DSEE HX™

LDAC

Clear Audio+

Stereohögtalare med S-Force Front Surround

Stereoinspelning

Qualcomm® aptX™ HD-ljud3

Automatisk hörlursoptimering

Virtuell mobilteknologi

Adapter mellan USB Type-C™ till 3,5 mm ljudingång i förpackningen

Underhållning

Info

PS4 Fjärrspela

Appar

Info

3D-skapare

Musik

Album

Video

Movie Creator

AR-effekt

What's New

Xperia™ Lounge

Viktiga tillbehör

Info

Xperia XZ2 Premium Stilrent touchskydd SCTH30

Xperia XZ2 Premium Stående skyddsfodral SCSH30

Trådlös laddningsdocka WCH20

Kamerafunktioner

Info

AUBE™ signalprocessor för fusionsbild

BIONZ™-bildprocessor för mobiler

960 bps video i superslowmotion (FHD/HD)

Förutseende bildtagning (rörelse/leende)

Sekvenstagning med autofokus

×8 digital zoom

HDR-foto

Videoinspelning i 4K HDR4

Snabbstart och snabb bildtagning

Foto i svag belysning: ISO 51 200

Video i svag belysning: ISO 12 800

Förutsägande hybridautofokus

Slutare som motverkar förvrängning

Tredubbel bildavkänningsteknik

SteadyShot™ med Intelligent aktiv-läge (femaxlig stabilisering)5

Bokeheffekt (foto)11

Svartvit effekt (foto och video)11

1. Fast programvara och förinstallerade appar tar upp en del av internminnet och resten är tillgängligt för användarens eget innehåll. Detaljer kommer att tillhandahållas närmre försäljningsstart och kommer att vara tillgängliga på https://www.sonymobile.com/xperiaxz2premium
    2. Xperia XZ2 Premium är vatten- och dammtålig, så det är ingen fara om du överraskas av regn eller behöver skölja av den under kranen. Men kom ihåg: Alla portar och skydd måste vara helt stängda. Du bör inte låta enheten hamna helt under vatten eller utsätta den för havsvatten, saltvatten, klorerat vatten eller vätskor som till exempel drycker. Missbruk och felaktig användning av enheten upphäver garantin. Enheten har testats enligt skyddsklassningen IP65/68. Se https://support.sonymobile.com/global-en/dm/waterresistant/ för mer information. Observera att Xperia XZ2 Premium har en USB-port utan lock för anslutning och laddning. USB-porten måste vara helt torr före laddning.
    3. Qualcomm® är ett varumärke som tillhör Qualcomm Incorporated, är registrerat i USA och andra länder och används med ägarens tillstånd. aptX™ är ett varumärke som tillhör Qualcomm Technologies International, Ltd., är registrerat i USA och andra länder och används med ägarens tillstånd.
    4. Uppspelningskvaliteten beror på plattform och vad enhetens skärm har stöd för.
    5. Den femaxliga bildstabiliseringen arbetar när Intelligent aktiv-läget är aktiverat. Stöds endast med upp till full HD-upplösning med 30 bildrutor per sekund.
    6. Hastigheter för hämtning och uppladdning beror på nätverkskapaciteten.
    7. Android™ är ett varumärke som tillhör Google Inc.; Oreo är ett varumärke som tillhör Mondelez International, Inc.
    8. Den här tjänsten är inte tillgänglig på alla varianter eller marknader.
    9. Gen 1 (5 Gbps)
    10. Högupplöst ljud kräver ett kompatibelt sladdanslutet headset och en konverteringskabel.
    11. Bokeh och svartvitt foto kommer att bli tillgängligt under tredje kvartalet 2018. Programvaruuppdateringar sker i olika faser – tidpunkt och tillgänglighet kan skilja sig åt mellan olika marknader och/eller operatörer.