account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Produktdokumentation för Xperia XZ2 Compact

    Användarhandbok

    Språk

    Expand
    Visa

    Garanti

    Land

    Expand
    Visa

    Specifikationer

    Visa

    Hållbarhet

    Miljödeklaration

    Visa

    SAR

    SAR-värde

    Visa
    Close Stäng
    Hitta din produkt
    FindCreated with Sketch.
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    FindCreated with Sketch.
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.