account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Datum och tid

Du kan ändra tid och datum på enheten.

Ställa in datum manuellt

  1. Tryck på Inställningar > System > Datum och tid.
  2. Inaktivera funktionen Automatisk datum och tid genom att trycka på skjutreglaget.
  3. Tryck på Ange datum.
  4. Bläddra till vänster eller höger, eller använd pilarna för att ställa in önskat datum.
  5. Tryck på OK.

Ställa in tiden manuellt

  1. Tryck på Inställningar > System > Datum och tid.
  2. Inaktivera funktionen Automatisk datum och tid genom att trycka på skjutreglaget.
  3. Tryck på Ange tid.
  4. Välj önskade värden för timme och minut.
  5. Tryck på OK.

Ställa in tidszon

  1. Tryck på Inställningar > System > Datum och tid.
  2. Inaktivera funktionen Automatisk tidszon genom att trycka på skjutreglaget.
  3. Tryck på Välj tidszon.
  4. Välj ett alternativ.
Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.