Brytarstyrning

Med Brytarstyrning kan du interagera med Xperia-enheten genom att använda en eller flera brytare. En brytare är en enhet som används för att skicka en knapptryckningssignal till Android-enheten. Dessa kan vara praktiska för användare med rörelsenedsättningar. För mer information om Brytarstyrning , se Inställningar > Tillgänglighet > Brytarstyrning > INSTÄLLNINGAR > Hjälp och feedback .

Aktivera eller inaktivera brytarstyrning

1. Tryck på Inställningar > Tillgänglighet > Brytarstyrning.
    2. Aktivera eller inaktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget och sedan på OK.
    3. Följ anvisningarna på skärmen och tryck sedan på Avsluta.