Smart samtalshantering

Du kan hantera inkommande samtal utan att röra vid skärmen genom att använda smart samtalshantering. När du har aktiverat funktionen kan du hantera samtal på följande sätt:

• Svara: sätt enheten till örat.
    • Avvisa: skaka enheten.
    • Stäng av ringsignal: lägg ned enheten med skärmen nedåt.

Aktivera eller inaktivera Smart samtalshantering

1. Tryck på Dialer icon.
    2. Tryck på Menu icon > Inställningar.
    3. Om du har dubbla SIM-kort trycker du på Konton för samtal och väljer ett av dem. Om du har ett enkelt SIM-kort trycker du på Samtal.
    4. Tryck på Smart samtalshantering.
    5. Tryck på reglaget nedanför för att aktivera eller inaktivera funktionen.