Spegla enhetens skärm trådlöst på en TV

Du kan använda funktionen Skärmspegling för att visa skärmen på din enhet på en TV eller annan stor display utan att använda en kabelanslutning. Med Wi-Fi Direct®-teknik skapas en trådlös anslutning mellan de två enheterna, så att du kan luta dig tillbaka i soffan och njuta av dina favoritfoton. Du kan även använda den här funktionen till att lyssna på musik från din enhet via högtalarna på TV-apparaten.

När du använder Skärmspegling kan bildkvaliteten ibland påverkas negativt av störningar från andra ‎Wi-Fi -nätverk.

Spegla enhetens skärm på en tv-skärm

1. Tv: Följ instruktionerna i användarhandboken för din tv för att aktivera skärmspeglingsfunktionen.
    2. Din enhet: Tryck på Inställningar > Enhetsanslutning > Anslutningsinställningar > Skärmspegling.
    3. Tryck på START.
    4. Tryck på OK och välj en enhet.

Din tv måste ha stöd för skärmspegling baserat på Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ för att funktionen ska fungera. Om din tv inte har stöd för skärmspegling kan du behöva köpa en trådlös displayadapter separat. Se även till att inte täcka över enhetens ‎Wi-Fi -antennområde när du använder skärmspegling.

Avbryta skärmspegling mellan enheter

1. Tryck på Inställningar > Enhetsanslutning > Anslutningsinställningar > Skärmspegling.
    2. Tryck på Koppla från och därefter på OK.

Du kan även avbryta skärmspeglingen genom att trycka på aviseringen i enhetens statusfält. Dra statusfältet nedåt och tryck på Koppla från och därefter på OK .