Förstoring

Med Förstoring kan du zooma in på delar av skärmen genom att trycka på ett område på pekskärmen tre gånger i följd.

Aktivera eller inaktivera förstoring

1. Tryck på Inställningar > Tillgänglighet > Förstoring.
    2. Aktivera funktionen genom att välja ett alternativ och trycka på skjutreglaget.

Förstora ett område och panorera över skärmen

1. Se till att Förstoring är aktiverat.
    2. Beroende på valt förstoringsalternativ kan du tillfälligt förstora området genom att trycka tre gånger på skärmen eller först trycka på Accessibility magnification icon och sedan på skärmen.
    3. Flytta området genom att dra med två eller fler fingrar.
    4. Du avslutar zoomläget genom att trycka tre gånger på området eller trycka på Accessibility magnification icon igen.

Med en del appar kan du även förstora eller förminska genom att nypa ett område.