Startskärmen

Startskärmen fungerar som utgångspunkt på enheten. Den motsvarar ungefär skrivbordet på en datorskärm. Antalet fönster på startskärmen representeras av en serie prickar i den nedre delen av startskärmen. Den markerade pricken visar vilket fönster som för närvarande visas.

Gå till startskärmen

• Tryck på Home icon.

Bläddra på startskärmen

Bläddra på startskärmen

Starskärmsfönster

Du kan lägga till nya fönster på startskärmen (upp till högst 20 fönster) och ta bort fönster. Du kan även ange vilket fönster du vill använda som huvudfönster på startskärmen.

Starskärmsfönster

Ställa in en panel som huvudpanel för startskärmen

1. Rör vid ett tomt område på startskärmen och håll kvar fingret tills enheten vibrerar.
    2. Snärta åt vänster eller höger för att bläddra till den panel som du vill ställa in som huvudpanel för startskärmen och tryck sedan på Set home screen pane icon.

När Google Feed är aktiverat är panelen längst till vänster reserverad för den tjänsten och startskärmens huvudpanel kan inte ändras. För närmare information, se Google Feed.

Lägga till en panel på startskärmen

1. Rör vid ett tomt område på startskärmen och håll kvar fingret tills enheten vibrerar.
    2. Snärta panelerna så långt det går åt höger eller vänster och tryck sedan på Add home screen pane icon.

Om Google Feed är aktiverat är panelen längst till vänster reserverad för denna tjänst och det går inte att lägga till ytterligare paneler till vänster. För närmare information, se Google Feed.

Ta bort ett fönster från startskärmen

1. Rör vid och håll kvar på ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar.
    2. Bläddra till vänster eller höger tills du kommer till det fönster du vill ta bort och tryck sedan på Delete home screen pane icon längst upp till höger i fönstret.

Inställningar på startskärmen

Du kan använda genvägen Inställningar för att anpassa vissa grundläggande inställningar på startskärmen. Till exempel kan du anpassa storleken på ikonerna på startskärmen.

Justera storleken på skärmens stödlinjer

1. Rör vid och håll kvar på ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar.
    2. Tryck på Rutnät och välj sedan en storlek.
    3. Tryck på ANVÄND.

Justera ikonernas storlek på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar ett tomt område på startskärmen tills enheten vibrerar och tryck sedan på Home screen settings icon.
    2. Tryck på Ikonstorlek och välj ett alternativ.